0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Spillere drar nytte av Manchester City og Liverpool-spill
11 Apr

Spillere drar nytte av Manchester City og Liverpool-spill

Det mest spennende oppgjøret mellom Manchester City og Liverpool i Premier League denne sesongen er avsluttet, med de to lagene uavgjort 2-2. I dette spillet mottok Sadio Mané den mest dyrebare gaven i en alder av 30, han scoret et avgjørende mål for laget. Opprinnelig syntes Sadio Mané det var en flott gave å bruke landslags billige fotballdrakter for å gå videre til VM, men han forventet ikke å få det beste målet på bursdagen sin i denne kampen. Diogo Jota scoret også igjen, og hans kjekke opptreden i Liverpool Drakt har vært dypt elsket av alle.

Manchester Citys mål ble scoret av Kevin De Bruyne og Gabriel Jesus, og lagets angripere var fortsatt litt undermakt. I tillegg til de tapte sjansene fra spissene gjorde Manchester City-keeperen nesten en stor feil. Manchester City-keeper Ederson Moraes klarte ikke å gripe ballen med hendene etter å ha snappet målet, og valgte i stedet å prøve å blokkere den med føttene. Heldigvis reagerte Ederson Moraes veldig raskt, og han brakte ballen til lagkameratene i tide til å redde dagen da Diogo Jota skjøt igjen. Etter denne opplevelsen vil Ederson Moraes definitivt ikke tørre å gjøre en slik feil neste gang.

Liverpool har tre av de fire beste spillerne på Premier League-scorerlisten denne sesongen, Mohamed Salah, Diogo Jota og Sadio Mané. Det er en klar forskjell i fordelingen av mål i forhold til Liverpool og Manchester City. Liverpools mål var konsentrert blant spissene, mens Manchester Citys mål var spredt på alle spillere.