0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid og Liverpool er veldig forskjellige situasjoner
05 May

Real Madrid og Liverpool er veldig forskjellige situasjoner

Real Madrid tok seg til finalen etter å ha slått Paris Saint-Germain, Chelsea og Manchester City. Real Madrid opprettholder fortsatt den historiske rekorden i laghistorien, de tror at så lenge de jobber hardt for å gå videre til finalen, vil de kunne vinne den endelige seieren. Real Madrids siste motstander er Liverpool, som møttes i 2018 Champions League. I den kampen tapte Liverpool 3-1 for Real Madrid, så vil resultatet deres endre seg denne gangen?

Karim Benzema har scoret i kamper på rad og er nødt til å vinne Ballon d'Or hver gang han vinner Champions League. I tillegg til Karim Benzema har også Mohamed Salah stått frem som den beste kandidaten til Ballon d'Or-vinneren. Derfor handler denne finalen ikke bare om lagets ære, men også de enkelte spillernes ære. Hvem vinner med Karim Benzema i den hvite Real Madrid Drakt og Mohamed Salah i den røde Liverpool Drakt?

Manchester City har tross alt ikke oppfylt drømmen om Champions League-tittelen. De ser ut til å ta en avgjørelse i denne konkurranserunden. City ønsker fortsatt å vinne Premier League, og de frykter at de vil ende opp med å tape alt sammen. Liverpool har nå tre kamper på gang, og de endelige resultatene er ennå ikke bestemt. Real Madrid La Liga-tittelen er bekreftet, og laget vil gå all out for Champions League-finalen.