0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid ga Eden Hazard en sjanse til å opptre i siste sesong
06 Sep

Real Madrid ga Eden Hazard en sjanse til å opptre i siste sesong

I den europeiske regionen i VM-kvalifiseringen beseiret Belgia Tsjekkia 3-0. I dette spillet scoret Eden Hazard igjen etter mange måneder, og han omfavnet lykkelig lagkameratene. Eden Hazard og Thibaut Courtois hadde begge på seg Chelsea Drakt, og de ble med Real Madrid ett år etter det andre. Nå har Thibaut Courtois fornyet kontrakten sin med Real Madrid i ytterligere fem år, og det laget forlot Eden Hazard var bare en sjanse til å prestere den siste sesongen.

Eden Hazard har ikke scoret et mål i Real Madrid på lenge, og laget har gitt ham en siste advarsel. Eden Hazard har en femårskontrakt med Real Madrid, men han var kvalm av laget etter bare to års spill. Hvis Eden Hazards prestasjoner fortsetter å være dårlige i den nye sesongen, vil han sannsynligvis bli lånt ut av laget. Thibaut Courtois håper å fortsette å spille i Real Madrid Drakt med Eden Hazard. De er begge fotballspillere fra samme land.

Nå bruker Eden Hazard og Thibaut Courtois Belgia Drakt for å spille for landslaget. De håper begge å kontinuerlig forbedre sine ferdigheter i løpet av spillet. Eden Hazard viste et lenge tapt smil etter at han scoret målet. Han har ikke følt gleden ved å score for lenge. De siste to årene har Eden Hazard ikke prestert bra i Real Madrid, og selvtilliten hans ble alvorlig ødelagt av publikum. Mentaliteten bestemmer ofte spillerens tilstand, og fansen håper at Eden Hazard kan gjenvinne tilliten sin tidligere.