0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpool beseiret Atlético de Madrid i Champions League
20 Oct

Liverpool beseiret Atlético de Madrid i Champions League

I Champions League forrige sesong ble Liverpool beseiret og eliminert av Atlético de Madrid. Denne sesongen hevnet de endelig bortekampen. Liverpool scoret to mål i de første 13 minuttene. Etter forrige sesongs konfrontasjonserfaring, vedtok Klopp en rask strategiplan i spillet. Klopp vedtok en 4-3-3-formasjon og sendte lagets tre hovedangrepere og andre store spillere for å delta. De er bundet til å beseire Atlético de Madrid for hevn.

Kampen mellom Liverpool og Atlético de Madrid brakte mange flotte bilder til publikum, og begge sider viste flotte prestasjoner. Etter at Atlético de Madrid ettergikk motstanderne med to mål i de første 13 minuttene, opprettholdt spillerne fortsatt en veldig stabil mentalitet. Deretter scoret Antoine Griezmann to mål på rad på 14 minutter for å gjenvinne poengsummen. Fansen på scenen holdt opp Atlético Madrid Drakt nr. 8 for å ønske ham velkommen tilbake til laget igjen.

Liverpool og Atlético de Madrid gjorde 2-2 uavgjort i første omgang, og de to sidene startet en mer oppmuntrende konfrontasjon i andre omgang. I den lange andre omgangen klarte begge parter ikke å score igjen. Inntil ulykken skjedde, sparket Antoine Griezmann ved et uhell foten opp til hodet til Phil, og han ble utvist av dommeren med et rødt kort. Opprinnelig var styrken til begge sider relativt motstridende, Antoine Griezmanns avslutning ga Liverpool en bedre sjanse. Til slutt ble Atlético de Madrid beseiret i en 10-manners kamp mot Liverpool på 11 mann. Diego Simeone knelte på bakken med hodet i smerter. På slutten av kampen jublet publikum iført Liverpool Drakt lykkelig. De beseiret til slutt Atlético de Madrid og vant.