0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Hver kamp i Real Madrids back-end-plan er avgjørende
18 Apr

Hver kamp i Real Madrids back-end-plan er avgjørende

Real Madrids neste kamp er veldig viktig, laget er i en tilstand av spennende trinn for trinn. Real Madrid turte ikke å bytte spillere tilfeldig etter deres siste nederlag mot FC Barcelona. Men hvis disse spillerne fortsetter å spille slik, kan deres fysiske form motstå La Liga- og Champions League-dobbeltspillplanen? Denne perioden har blitt den mest strålende perioden for Karim Benzema å ha på seg Real Madrid Drakt, men det vil fortsette slik. Igjen ser det ut til å mangle en erstatter for en gunstig spiss.

Real Madrid er i en veldig kritisk periode for øyeblikket, så noen spillere blir rett og slett ignorert. Eden Hazard og Gareth Bale har slitt med å være startende igjen, men trenerne er redde for å la dem spille selv i nøkkelkamper. I forrige sesongs Champions League-semifinale ga Real Madrid Eden Hazard en sjanse til å prestere, bare for å tape. Eden Hazard hilste til og med sine tidligere Chelsea-lagkamerater med et smil etter å ha tapt den kampen. I det øyeblikket glemte nok Eden Hazard at han ikke lenger hadde på seg Chelsea Drakt, han hadde allerede sluttet seg til Real Madrid.

Etter den kampen ble Eden Hazard også fullstendig forlatt av Real Madrid, og han dukket ikke opp så ofte. I Champions League denne sesongen vant Real Madrid mot Chelsea uten Eden Hazard, så han har blitt en ubetydelig figur for laget. Real Madrid møter Manchester City i Champions League-semifinalen i år, og de to lagene spiller sjelden sammen, så det er mulig de vil bruke en konservativ 4-3-3-formasjon sammen i første runde.