0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Harland vil gjerne bli med Real Madrid
30 Mar

Harland vil gjerne bli med Real Madrid

Selv om alle fotballspill nå er suspendert på grunn av den nye romanen coronavirus, vurderer noen lag fortsatt sine signeringer, for eksempel Real Madrid. De er nå veldig glad i Erling Harland. Han har akkurat hatt på seg Borussia Dortmund Drakt denne sesongen og har vist enestående evne. Han scoret 10 mål og en assist på åtte opptredener i Champions League denne sesongen.

Som et resultat har han fått mye oppmerksomhet. Og Real Madrid sendte Martin Ødegaard som lobbyist for å skaffe ham. Hvorfor skulle de gjøre det? For selv om Ødegaard nå har på seg Real Sociedad Drakt, kommer han snart tilbake til Real Madrid. Han er på utlån til Real sociedad. Dessuten er Ødegaard og Harland venner. De er alle norske og alle er medlemmer av det norske landslaget. Derfor var det et lurt grep å la Ødegaard overtale Harland til å bli med Real Madrid.

Og flyttingen hadde ønsket effekt. Etter å ha snakket med Ødegaard, sa Harland at han kunne tenke seg å bli med Real Madrid, men han kom også med en forespørsel om at han kunne tenke seg å spille som en starter i stedet for som en erstatter.