0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Arsenal beseirer Tottenham Hotspur og stiger til nr. 10
27 Sep

Arsenal beseirer Tottenham Hotspur og stiger til nr. 10

Premier League -listen har endret seg dramatisk etter sjette runde. Manchester United og Chelsea har begge tapt for første gang denne sesongen. Manchester City har avansert til andreplass, mens Arsenal har steget til 10. plass. Nå forblir Liverpool ubeseiret i Premier League. Deres neste motstander er Manchester City. Chelsea tapte 0-1 mot Manchester City, og de spilte en forferdelig kamp.

I denne omgangen ble Arsenals 3-1-seier over Tottenham Hotspur den mest spennende delen. Etter at Tottenham Hotspur ble scoret null mål av Crystal Palace og Chelsea, ble de nok en gang beseiret av Arsenal. Arsenal rangerer for tiden høyere enn Tottenham Hotspur, og fansen håper at styrken deres kan opprettholdes. De gamle fansen som hadde på seg Arsenal Drakt på scenen, gråt av glede. De har ikke sett lagets utseende på lenge.

De strålende prestasjonene til Bukayo Saka og Emile Smith Rowe lot publikum se fremveksten av Arsenals juniorspillere, som begge også er fra lagets ungdomstreningsspillere. Alle husker fortsatt Bukayo Sakas uttrykk for frykt og tap på banen iført England EURO 2020 Drakt. Det ser ut til at han har vokst opp etter den opplevelsen. I denne omgangen brukte Tottenham Hotspur den samme uoverførte 4-3-3-formasjonen som Manchester City. Dessverre var løpsevnen mellom spillerne ikke god, noe som resulterte i et stort gap mellom dem og ikke klarte å samarbeide med pasningen.