0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Argentinas situasjon i Qatar-VM
30 Mar

Argentinas situasjon i Qatar-VM

Vi vet alle at CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi ennå ikke har vunnet et verdenscup, og dette er femte gang de to har kvalifisert seg til verdenscupen. CRISTIANO RONALDO kan endelig gi slipp på sitt ansvar etter at Portugal slo Nord-Makedonia 2-0. VM startet først i november i år, da CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi begge blir ett år eldre. Selv om alle håper at en av CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi kan oppfylle drømmen om verdenscupmesterskapet, å dømme ut fra styrken til alle spillerne i Portugal og Argentina, trenger de mer flaks for å vinne mesterskapet.

Gjennom årene har CRISTIANO RONALDO blitt talsmann for den Portugal Drakt, og han er en uunnværlig leder av landslaget. Lionel Messi er også talsmann for Argentina Drakt, men han mangler dessverre bestevennen Aguero i dette VM. Gud gir alle bare én sjanse og Lionel Messi bommet på den nærmeste sjansen han kom til FIFA World Cup Trophy da han tapte mot Tyskland i VM-finalen i 2014.

Argentinas mest formidable fiende er Tyskland, som har tapt mot motstanderne tre ganger på rad. Tysklands styrke i år er fortsatt ganske god, om Argentina har utviklet en strategi for å beseire motstanderne. Hvis Argentina kan gå videre til finalen, så er Tyskland også deres uunngåelige motstander. Sammenlignet med ytelsen til forskjellige lag i Sør-Amerika, er fansen mer villige til å sette håp om å vinne mesterskapet på Brasil.