0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ander Herrera er tilbake i lagets startoppstilling
14 Sep

Ander Herrera er tilbake i lagets startoppstilling

I den femte runden i Ligue 1 -kampen ventet endelig Gianluigi Donnarumma på muligheten til startoppstillingen. Gianluigi Donnarummas opptreden skuffet ikke alle. Paris Saint-Germain blokkerte til slutt Clermont Foot 63 4-0. I dette spillet la publikum merke til en spesiell spiller, han var midtbanespilleren Ander Herrera som hadde på seg Paris Saint-Germain Drakt for to år siden. Ander Herrera scoret to mål i de første 30 minuttene. Hans fantastiske prestasjon fikk alle til å angre på spillerne som ikke ble verdsatt av treneren.

Ander Herrera dro etter at kontrakten hans med Manchester United gikk ut i en alder av 30, da alderen hans ikke lenger ble verdsatt av laget. Ander Herrera var veldig trist da han tok av Manchester United Drakt og dro. Han håper fortsatt å bli i laget. Ander Herrera kom til Paris Saint-Germain i sin første sesong og fikk ikke trenerens oppmerksomhet. Han spilte oftere som innbytter. Så de siste to årene av Paris Saint-Germain hadde Ander Herrera ingen enestående prestasjoner, og hans mentalitet manglet gradvis lidenskap for spillet.

Etter at Paris Saint-Germain byttet ny trener Mauricio Pochettino i år, følte Ander Herrera at han hadde funnet en ny prestasjonsmulighet, og han kunne ikke lenger være middelmådig. Under Ander Herreras kontinuerlige harde trening, gjorde trener Mauricio Pochettino ham endelig til en startoppstilling. Publikum tenker på Manchester United for to år siden. Det mistet mange fremragende spillere. Laget brukte stadig penger på å kjøpe nye spillere, men de glemte å beholde de opprinnelige fremragende spillerne i laget.