0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Zinedine Zidane så fakta i Real Madrid og valgte å dra
02 Jun

Zinedine Zidane så fakta i Real Madrid og valgte å dra

Real Madrid er ikke lenger laget som kjempet tappert det året, og lagets konsept har også endret seg mye, så Zinedine Zidane har nok grunner til å velge å forlate. Siden CRISTIANO RONALDO tok av seg Real Madrid Drakt og dro, har Zinedine Zidane forstått at laget bryr seg mer om interessebalansen. I år utløper noen av de lojale spillerne som spilte for Real Madrid, men laget har til hensikt å forlate dem. Denne hendelsen har forandret hjertet til Zinedine Zidane mye. Hvis Zinedine Zidane ikke kunne trekke seg fra kampen på grunn av en fysisk skade, ville han også bli forlatt av Real Madrid når han når en viss alder.

Året før sist ble Zinedine Zidane midlertidig tildelt trener Real Madrid igjen, og han vant også den største æren i dette laget hvis styrke har sunket betydelig. Zinedine Zidane så Sergio Ramos spille for Real Madrid i 16 år, men nå kan han ikke få en toårskontrakt med laget. Selv om mange hater Sergio Ramos veldig, forstår publikum at han er en utmerket spiller som virkelig spiller for Real Madrid.

Real Madrids neste trener er Carlo Ancelotti, og dette er andre gang han trener dette laget i karrieren. I fjor valgte JAMES RODRÍGUEZ å bruke Everton Drakt på grunn av Carlo Ancelotti. Publikum forventet ikke at treneren ville komme tilbake til Real Madrid i år. James Rodríguez ble forlatt av læreren sin, kan han komme tilbake til Real Madrid?