0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
West Ham United gjenvinner tilliten til Michail Antonio
24 Aug

West Ham United gjenvinner tilliten til Michail Antonio

Etter andre runde i den ordinære sesongen i Premier League, rangerte West Ham United først med 8 mål og 3 innrømmet. West Ham United har vært veldig stabilt siden forrige sesong, og laget har vunnet ytterligere to seire denne sesongen. West Ham United beseiret Leicester City 4-1 og Michail Antonio scoret to mål i løpet av 5 minutter. West Ham United Drakt vil dukke opp i UEFA -cupen denne sesongen, og målet for laget i den nye sesongen er å gå videre til de fire beste i Premier League.

Michail Antonio var i en fortrengningstilstand fra 2007 til 2015. Han ønsket å stabilisere seg og utvikle seg i ett lag, men han opplevde fallet på 7 lag. Michail Antonio begynte først i Tooting & Mitcham United og presterte veldig bra. Han scoret 33 mål på 45 kamper. Men da Anthony sa at han begynte i Reading i 4 år, ble han lånt ut til 5 lag av laget. Michail Antons konstante skifte av billige fotballdrakter skadet selvtilliten hans alvorlig og gjorde at hans fire år lange karriere falt til bunns.

Michail Antons humpete karriere har formet et sterkt hjerte, og han har gradvis blitt en sent moden spiller. Michail Antonio setter stor pris på denne West Ham United Drakt. Dette laget har tillatt ham å gjenvinne tilliten. I løpet av sine 6 år i West Ham United følte Michail Antonio nok en gang varmen i hjemmet, og hans ro i sjelen tillot ham å gjenvinne sin opprinnelige entusiasme i fotball.