0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vil Romelu Lukaku være villig til å gå tilbake til Chelsea igjen?
04 Aug

Vil Romelu Lukaku være villig til å gå tilbake til Chelsea igjen?

Chelsea leter etter en passende spiss i signeringene i sommer. Laget fokuserer for tiden på Internazionale -spissen Romelu Lukaku. Selv om Chelsea vant Champions League forrige sesong, har lagets spissspillere alltid vært ustabile. Mange tror at i UEFA Champions League -finalen forrige sesong var Manchester City sterkere enn Chelsea når det gjelder spillerstyrke og oppstilling, og tapet deres var en styrkekonkurranse mellom trenere.

Chelseas viktigste mål ble også oppnådd av midtbanespiller Kai Havertz, og lagets spiss presterte ikke bra. Så Thomas Tuchel forstår hva Chelsea mangler. Hvis laget ønsker å vinne Champions League eller Premier League igjen, må de rekruttere en utmerket spiss for å bli med. Siden Romelu Lukaku tok på seg Inter Drakt, har hans evner blitt effektivt brukt igjen. I denne europacupen tok Romelu Lukaku på seg landslags billige fotballdrakter for å spille enda bedre, så Chelsea inkluderte ham også som spiss.

Erling Braut Håland har bestemt seg for å bli i Borussia Dortmund, og Tottenham Hotspur lar ikke lett Harry Kane gå, så Romelu Lukaku ble Chelseas beste signeringsspiller. Selv om Internazionale vant Serie A -mesterskapet forrige sesong, har trenerne og spillerne i laget gjennomgått store endringer i den nye sesongen. Fordi Internazionale har begrenset finansieringsplass, så lenge Chelsea tilbyr en rimelig overføringsavgift, er det relativt enkelt for dem å få Romelu Lukaku. Da Romelu Lukaku begynte i Chelsea i to år på rad, ble han lånt ut til andre lag, og deretter ble han forlatt av treneren i Manchester United. Romelu Lukaku står ovenfor en så dårlig opplevelse i Premier League før, vil han fortsatt være villig til å gå tilbake til Chelsea?