0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tre spillere fikk psykisk skade på grunn av svikt i England-fotballandslaget
13 Jul

Tre spillere fikk psykisk skade på grunn av svikt i England-fotballandslaget

Tapet av det engelske fotballandslaget i europacupfinalen resulterte i alvorlige personlige angrep på lagets tre straffesparkere. I hvert spill må det være to situasjoner med seier og nederlag, og feilene lar ofte alle huske at de mislyktes, ikke hvordan de lykkes videre til finalen. Den dårlige oppførselen til de engelske fotballandslagsfansene såret spillernes hjerter direkte. Jeg vet ikke hvordan mentaliteten til de tre spillerne vil endre seg nå? For øyeblikket har EURO 2020 Drakt til disse tre spillerne blitt krittlet av fansen, og alle har ventet sinne av landslagets svikt på dem.

Englands fotballandslagsspillere tilhører det yngste laget i europacupen denne sesongen, så de har veldig liten erfaring i straffer i finalen. Straffen for ekstra tid er en test av spillerens mentalitet, og spillerens ytelse er ofte veldig ustabil på dette tidspunktet. For de tre unge spillerne til England-fotballandslaget må de ha vært veldig nervøse den gangen. Publikum kan se spenningen direkte i øynene til Bukayo Saka, og han vil også score et mål.

For tiden tror mange fans at de tre spillerne som innrømmet straffesparket ikke er verdige til å ha på seg England EURO 2020 Drakt. De førte direkte til at landslaget tapte i finalen. Englands landslagstrener Gareth Southgate har kommet frem for å forklare og be om unnskyldning, og håper at alle ikke vil skade de tre spillerne muntlig. Det mest fryktede av England-fotballandslaget i disse årene er den siste straffen for å bestemme vinneren. De har en veldig liten sjanse til å vinne på straffen. Da Gareth Southgate fikk vite at han skulle møte den siste straffen, visste han plutselig ikke hvem som skulle være den rette. De gamle spillerne pleide å miste for mange straffespark, så han kan bare sette håp på disse unge spillerne.