0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Thomas Tuchel må la hver spillers styrke brukes
13 May

Thomas Tuchel må la hver spillers styrke brukes

I den 36. runden i Premier League slo Arsenal Chelsea 1-0. I dette spillet endret Chelsea igjen spilleroppstillingen for å prøve en ny strategisk modell. For å sikre seier i Champions League, må Thomas Tuchel bruke faktisk kamp for å se styrkene til hver spiller. Da Kai Havertz hadde på seg Bayer 04 Leverkusen Drakt, overgikk hans styrke langt hans prestasjon i Chelsea. Thomas Tuchel ønsket ikke å kaste bort styrken til fremragende spillere, så han ba Kai Havertz endre posisjon for å se om han kunne spille en annen effekt i dette spillet.

I år har Chelsea økt styrken til mange unge spillere, men dessverre var ikke lagets ytelse i første halvdel av året ideell. For at et lag skal lykkes, har de ikke bare gode spillere, de trenger også en god trener. Etter at Thomas Tuchel trente Chelsea i mer enn tre måneder, har lagets styrke økt betydelig. Chelsea Drakt dukket nok en gang opp i Champions League-finalen denne sesongen, og denne opprykket til finalen er nok til å bevise trener Thomas Tuchels evne.

Kai Havertzs ​​prestasjoner i dette spillet oppnådde ikke de forventede resultatene, og hans mange mål ble savnet. Chelsea er for tiden det mektigste laget av unge spillere i Premier League, så Thomas Tuchel må la styrken til disse unge spillerne brukes til fordel. Arsenals oppturer og nedturer er skjebnebestemt til ikke å gå tilbake til topp fem på rangeringene, og det er på tide for laget å justere statusen neste sesong.