0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Spillere fra forskjellige landslag i denne europacupen har endret seg
11 Jun

Spillere fra forskjellige landslag i denne europacupen har endret seg

Europacupen, som er utsatt i et år, er i ferd med å begynne, og alle landslag gjør de siste forberedelsene. Det tyske fotballaget lot de gamle spillerne komme tilbake til laget igjen for å delta i konkurransen, og det franske fotballaget lot også Karim Benzema komme tilbake til konkurransen. Karim Benzema tok igjen Frankrike EURO 2020 Drakt for å konkurrere. Han takket landslaget for tilliten. Disse utmerkede spillerne på 90-tallet har blitt hovedstyrken til forskjellige landslag, og deres modne og stabile ytelse er verdig landslagets tillit.

Europacupen denne sesongen vil være en avskjedskamp for mange spillere, og den kan være over etter deres alder. CRISTIANO RONALDO ble nok en gang invitert av Portugal fotballag. Han håper å sette ny rekord på landslaget. Denne europacupen vil være CRISTIANO RONALDOs siste gang i Portugal EURO 2020 Drakt for å spille, tross alt har alderen nådd et visst nivå etter fire år.

Spillerne som mest forventes av publikum i denne europacupen er Kylian Mbappé og Harry Edward Kane, men Robert Lewandowski er vanskelig å oppnå gode resultater på grunn av dårlige lagkamerater. Mange landslagsspillere har endret seg i denne europacupen, så det endelige resultatet er vanskelig å forutsi. Kan Kylian Mbappé oppfylle forventningene til fansen og gjøre det franske fotballaget til den endelige mesteren i europacupen?