0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Sergio Agüero håper Manchester City vil realisere Champions League-drømmen
05 May

Sergio Agüero håper Manchester City vil realisere Champions League-drømmen

Tilskuerne så Neymar forlate stadion trist, ryggen hadde på seg en Paris Saint-Germain Drakt full av sorg. I første runde av Paris Saint-Germain og Manchester City jobbet Neymar hardt for å skape gode scoringsmuligheter for lagkameratene, men dessverre gjorde de alle feil til slutt. I dette spillet, på grunn av fraværet av Kylian Mbappé, er Neymar enda mer mistrolig mot styrken til lagkameratene, så han er ofte singel mot Manchester City-spillere.

Styrken til Paris Saint-Germain og Manchester City er åpenbart ikke på samme nivå. Det er for vanskelig for Neymar å stole på sin egen styrke for å vinne spillet. På slutten av kampen sendte Pep Guardiola fortsatt Sergio Agüero og Gabriel Jesus for å spille. Sergio Agüero tok på seg Manchester City Drakt for å forberede seg til kampen. Uventet fikk personalet som hadde plakatet feil billige fotballdrakter nummeret. Sergio Agüero beklaget de skiftende tider. Han er ikke lenger en uunnværlig hovedspiller i Manchester City.

Sergio Agüero har ikke vunnet Champions League siden han ble med i Manchester City. Sergio Agüero er i ferd med å forlate Manchester City etter slutten av denne sesongen. Han er ivrig etter at laget får denne høyeste æren. 2010-2011 var øyeblikket da Manchester City økte, og Sergio Agüero var den eneste som var igjen blant de gamle spillerne. Om ti år håper Sergio Agüero å være vitne til det strålende øyeblikket til laget med egne øyne.