0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ronaldinho er en mann som ikke kjenner livet
08 Apr

Ronaldinho er en mann som ikke kjenner livet

De fleste har mål for livet og streber etter dem, men Ronaldinho er tydeligvis ikke en av dem. Så langt ligger hans topp fortsatt i tiden da han hadde på seg Brasil Drakt. Han pleide å være en talentfull og dyktig fotballspiller som hjalp Brasil til å vinne verdensmesterskapet i 2002.

Og i klubbkarrieren, vant han også enestående prestasjoner. Mellom 2001 og 2008 hadde han på seg Barcelona Drakt. På den tiden var han Barcelonas beste offensive spiller. I tillegg til å ha ledet Barcelona til en Champions League-tittel og to La Liga-titler, vant han også æren av Beste FIFA herre spiller to ganger på rad i 2004 og 2005. Imidlertid mistet han seg etter pensjonen i 2018. Han ødela formuen uten å vite hvordan han skulle klare det.

Som et resultat spredte formuen han samlet seg i løpet av fotballkarrieren raskt, og han gikk til og med i gjeld. Mer sjokkerende ble han arrestert forrige måned for å ha kommet inn i Paraguay på falskt pass. Ingen kunne ha forestilt seg at han ville havne i fengsel. Derfor er han virkelig en mann som ikke kjenner livet.