0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Publikum gleder seg til opptredenen til N’Golo Kanté i Champions League-finalen
19 May

Publikum gleder seg til opptredenen til N’Golo Kanté i Champions League-finalen

Chelsea vant mot Leicester City og laget ble oppgradert til tredjeplass på rangeringen. Styrken til Chelseas unge spillere blir mer stabil, og Timo Werner har gjort store fremskritt under ledelse av Thomas Tuchel. Premier League-fans har oppdaget at så lenge N’Golo Kanté har på seg en Chelsea Drakt for å spille kampen denne sesongen, vil laget utvilsomt vinne. Alle uttrykte likevel sin takknemlighet for den fremragende prestasjonen til N’Golo Kanté i den siste UEFA Champions League. Hans fotballbegrep går langt utover det mange tror.

N’Golo Kantés fotballkarriere var ikke glatt, han ble nesten byttet av Chelsea forrige sesong, og laget valgte til slutt å gi opp Willian. N’Golo Kanté ble av alle ansett for å være en av de beste midtbanespillere i verden i dag, men dessverre har styrken hans avtatt de siste årene på grunn av fysiske årsaker. I fjor planla Chelsea ikke å fornye kontrakten fordi han vurderte N’Golo Kantés fysiske risiko. Teamet forventet ikke at han nok en gang ville maksimere styrken i år.

Denne sesongen er det siste året av kontrakten mellom N’Golo Kanté og Chelsea, og han liker fortsatt denne nummer 7- billige fotballdrakter veldig godt. N’Golo Kanté har vunnet Premier League to ganger i karrieren. De var Leicester City i 2016 og Chelsea i 2017. Champions League-mesterskapet har alltid vært en drøm for N’Golo Kanté, og han håper veldig å hjelpe Chelsea med å vinne denne høyeste æren denne sesongen.