0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Portugal og Frankrike beseiret sine motstandere i første runde av europacupen
16 Jun

Portugal og Frankrike beseiret sine motstandere i første runde av europacupen

Scenen med fans som ser på spillet er annerledes. CRISTIANO RONALDO fikk tilbake selvtillit og scoret to mål under publikums jubel. Seleção Portuguesa de Futebol beseiret Magyar labdarúgó-válogatott til slutt 3-0, og CRISTIANO RONALDO brøt også vanskeligheten med å ikke score et mål på lenge. Mange har sagt: CRISTIANO RONALDO er en spiller født for landslaget. Når han bruker en Portugal EURO 2020 Drakt, kan han alltid prestere i sin beste form.

Seleção Portuguesa de Futebols motstander i neste runde er Die deutsche Fußballnationalmannschaft. CRISTIANO RONALDO vil virkelig møte de fremragende Bundesliga-spillerne. Die deutsche Fußball nationalmannschaft hadde nettopp blitt beseiret av Équipe de France de Football, og lagets taktikk ble direkte kritisert av publikum. Publikum kunne ikke forstå hvorfor Die deutsche Fußballnationalmannschaft brukte en slik strategisk modell, som førte til at fordelene til hver spiller ble ignorert. Die deutsche Fußball nationalmannschaft og Équipe de France de Football er de mest etterlengtede lagene fra publikum, og de har begge en veldig sterk spilleroppstilling.

Équipe de France de Football skuffet ikke fansen, de spilte et stabilt og enestående spill. Selv om det endelige målet til Équipe de France de Football var et selvmål, så de nok en gang den stilltiende og kraftige styrken til lagkameratene. Kylian Mbappé er stolt over å kunne ha på seg Frankrike EURO 2020 Drakt for å kjempe, og han løp lykkelig rundt banen. Équipe de France de Football-spillerne er den sterkeste oppstillingen i UEFA European Football Championship. Kan de beseire den forrige mesteren Seleção Portuguesa de Futebol denne sesongen og vinne den endelige seieren?