0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ødegaard vil være en flott midtbanespiller
05 Apr

Ødegaard vil være en flott midtbanespiller

Foreløpig har ikke romanen Coronavirus fra 2019 blitt brakt under kontroll, så La Liga forblir suspendert, noe som fører noen klubber til å starte forberedelsene til neste sesong. Real Madrid har for eksempel bestemt seg for å minne om midtbanespilleren Martin Ødegaard. Selv om Ødegaard har på seg Real Sociedad Drakt denne sesongen, hører han fortsatt til Real Madrid.

Så hvorfor ønsket Real Madrid å hente ham tilbake? Fordi hans evne har blitt anerkjent av klubben. Han scoret syv mål og åtte assist for Real Sociedad denne sesongen. Denne forestillingen overgikk til og med den nåværende Real Madrids midtbanespiller Luka Modric. Modric er kjent for sin Kroatia Drakt, og han har vært en hjørnesteinsspiller for Real Madrid. Men han er nesten 35 år gammel, så klubben planlegger å erstatte ham med Ødegaard.

Det er ingen tvil om at planen er gjennomførbar fordi Ødegaard vil være en flott midtbanespiller. Han har vært på lån i flere år, men han har bevist sin evne og vært en nøkkelspiller for hvert lag han spilte for. Derfor tror jeg at hans retur vil forbedre Real Madrids styrke.