0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Nederland gikk glipp av sin beste sjanse til å kvalifisere seg til verdensmesterskapet
15 Nov

Nederland gikk glipp av sin beste sjanse til å kvalifisere seg til verdensmesterskapet

I denne runden av VM europeiske kvalifiseringskamper ble Nederland uavgjort 2-2 med Montenegro den mest skuffende avslutningen for publikum. Nederland hadde håpet å vinne denne omgangen og gå direkte til topp 32 i verdenscupen, men de ble snudd av motstanderne med to mål foran. Montenegro er ikke like sterke som Nederland, men de scoret to mål de siste 10 minuttene.

Tapet av Nederland i denne kampen ga også andre landslag i samme gruppe større sjanse for opprykk. Foreløpig har både Tyrkia og Norge 18 poeng. De 20 poengene til Nederland er ikke en fordel i det hele tatt. I neste kamp er motstanderen til Nederland Norge, og ett av de to lagene må ut. Motstanderen som Tyrkia møter er Montenegro, hva slags duell vil de ha. Vil Montenegro spille en nøkkelrolle i disse tre lagene? Neste konkurranserunde annonseres snart.

Nederland tapte i den mest avgjørende kampen. Memphis Depay, iført nr. 10-billige fotballdrakter, var ikke begeistret for å slå rekorden. Denne sesongen fullførte Memphis Depay, iført Nederland Drakt nr. 10, sin beste rekord. Han scoret 9 mål og 6 assists. I kampen feiret Memphis Depay også gladelig sine to mål. Han forventet aldri at laget skulle stå uavgjort i siste liten. Resultatet av dette spillet er at det endelige forsvaret av Nederland er slaktet, eller er avslutningen arrangert av Gud?