0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester United bortedrakt denne sesongen er blå
30 Aug

Manchester United bortedrakt denne sesongen er blå

I tredje runde i Premier League beseiret Manchester United Wolves 1-0. Hovedtemaet for Manchester United borte fotballdrakter barn design denne sesongen er blått, og laget håper å være like sterkt som de blå. Årets Champions League -mester er Chelsea, Premier League -mesteren er Manchester City, og Europacupmesteren er Italia. Draktsett fotball deres er hovedsakelig blå. For ytterligere å oppmuntre spillere til å forbedre seg, bestemte Manchester United seg for å bruke blått til borte billige fotballdrakter denne sesongen.

I dette spillet spilte Manchester United -keeper David de Gea en enestående prestasjon, han reddet perfekt motstanderens 6 mulige mål. Edinson Cavani spilte for første gang i den nye sesongen. Han bruker fortsatt Manchester United Drakt nr. 7. Edinson Cavanis enestående prestasjon forrige sesong hjalp Manchester United med å vinne andreplassen i Premier League, så laget endrer ikke trøyenummeret etter ønske. Når det gjelder trøyenummeret Cristiano Ronaldo vil velge å bli med i Manchester United, er det fortsatt uklart. Alle husker at han likte nummer 28 veldig godt da han var ung.

Manchester United rekrutterte spissspillere igjen i sommer, laget ignorerte fortsatt forsvarernes betydning. I dette spillet er Manchester Uniteds største feil mangel på evne til forsvarerne, noe som fikk motstanderen til å angripe målet mange ganger. Raphaël Varane hjalp Mason Greenwood vellykket og scoret et mål, men det er fortsatt veldig vanskelig for Manchester United å stole på sin styrke for å støtte lagets forsvar.