0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Lionel Messi er ikke redd for andres skeptiske holdning
22 Dec

Lionel Messi er ikke redd for andres skeptiske holdning

Halvveis i Ligue 1-kampen vant Kylian Mbappé tittelen som den mest fremragende spissen med utmerkede resultater. Siden Lionel Messi hadde på seg Paris Saint-Germain Drakt, har ikke prestasjonen hans vært så god som alle forventet, og han tilpasser seg fortsatt det nye miljøet oftere. Faktisk, etter at Lionel Messi kom til Paris Saint-Germain, fokuserte laget fortsatt på Kylian Mbappé, og andre spillere var mer samarbeidsvillige.

Lionel Messi er mer en støttende rolle i Paris Saint-Germain, han er villig til å lage flere mål for unge spillere. Lionel Messi manglet statistikk i scoringen, og alle begynte å stille spørsmål ved hans evner. Faktisk, da Lionel Messi valgte å bytte til nr. 30-draktsett fotball, var han fullt forberedt i hjertet. Lionel Messi viet sin beste ungdom til billige fotballdrakter nr. 10. Han håper å legge igjen en annen essens på nr. 30.

Fotball handler ikke om at den som scorer flere mål er kongen, men den som vinner kampen er den sterke. Når han blir eldre, forstår Lionel Messi den sanne betydningen av fotball bedre, og han er villig til å gjøre mer innsats for å hjelpe Paris Saint-Germain. Konfrontert med alles tvil, behandlet Lionel Messi det med et rolig sinn. Når spilleren ikke lenger sliter med andres tvil, kan han spille styrken sin bedre.