0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Juventus stiger steg for steg på Serie A-rankingen
06 Dec

Juventus stiger steg for steg på Serie A-rankingen

Etter den 16. runden i Serie A har rangeringene til lagene endret seg. Napoli falt fra toppen av listen til tredje for første gang, og AC Milan rangerte først med 38 poeng. AC Milan Drakt har blitt likt av flere fans denne sesongen, og deres prestasjoner i Champions League er også veldig inspirerende. Etter Juventus sin seiersrekke ble laget nok en gang nummer fem. Juventus har sakte steget fra 10. plass i begynnelsen til nåværende topp. Trener Massimiliano Allegri tror at lagets prestasjoner vil bli mer og mer stabile i fremtiden.

Juventus går gjennom en ekstraordinær periode, og det de trenger er en stabil sinnstilstand. På grunn av et stort antall spillerbytter må Juventus få en ny start. I timeplanen mellom Champions League og Serie A valgte Juventus å trene hver spiller nøye trinn for trinn. Tidligere har Juventus alltid vært et lag dominert av lagstyrke, men siden Cristiano Ronaldo kom til laget har lagets system gjennomgått store endringer som har resultert i en nedgang i total styrke.

Da Massimiliano Allegri tok over den svart-hvite vertikalstripete Juventus Drakt igjen i år, følte han seg veldig angret. Tenker på at når Massimiliano Allegri trente Juventus-spillere inn i et parti Jagged King Kong, fullførte ikke laget oppgaven etter hans ønsker, og nå står han overfor en forferdelig situasjon igjen. Rekorden til Juventus denne sesongen er ennå ikke bestemt, tross alt har de en mektig trener Massimiliano Allegri.