0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Hva VM 2022 betyr for Neymar og Lionel Messi
11 Oct

Hva VM 2022 betyr for Neymar og Lionel Messi

I den søramerikanske VM-kvalifiseringen gjorde Brasil 0-0 uavgjort med Colombia, mens Argentina slo Uruguay 3-0. Argentina tapte fortsatt Brasil med 6 poeng, og ingen av sidene har ennå tapt en kamp. Brasil avsluttet sin seiersrekke på ni kamper, og laget ble uavgjort for første gang av sine motstandere. 2022 vil være siste gangen en gruppe med fremragende gamle spillere vil delta i VM. Alle gleder seg til prestasjonene i VM.

Brasil fortsatte ikke å vinne kampen, og Neymar skammet seg veldig. Dette er det 11. året i Neymars karriere som deltar i landslagskonkurransen. Han liker denne gule Brasil Drakt veldig godt. Siden forrige generasjon gamle spillere forlot laget, har Brasil overlatt ansvaret for å gjenopplive trommene til Neymar, men dessverre har han ikke tatt landslaget til nye høyder de siste årene. VM 2022 blir en flott mulighet, og Neymar håper oppriktig at han kan bli gjenkjent der.

I 2021 vant Lionel Messi endelig Copa América -mesterskapet for sin Argentina Drakt, så hans neste plan er verdensmesterskapet i 2022. På toppen av Lionel Messis karriere i 2014 savnet han verdensmesteren med ett trinn. I år kan det være siste gangen Lionel Messi har deltatt i VM. Hva slags mentalitet vil han bruke for å vinne landets høyeste ære?