0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Frankrikes nederlag påvirket folks tenkning alvorlig
29 Jun

Frankrikes nederlag påvirket folks tenkning alvorlig

I UEFAs europeiske fotballmesterskap 1/8 finaler ble Portugal, Nederland og Frankrike fotballlandslag eliminert. F-gruppen som tidligere ble favorisert av publikum er bare Tyskland igjen. Kan de reversere spillet og gjenopprette æren av gruppen. For tiden er Tyskland og Ukraina igjen i gruppe F og gruppe C blant de flere gruppene. Hvis disse to lagene taper denne runden, er det fire lag igjen i UEFA European Football Championship for den endelige duellen.

Det mest plagsomme laget i denne omgangen er det franske fotballandslaget. De tapte faktisk mot Sveits i et straffespark. I hjertet til mange franskmenn representerer EURO 2020 Drakt nummer 10 et symbol på styrke. Da Kylian Mbappé tok på seg den Frankrike EURO 2020 Drakt for å konkurrere, var fansen fulle av håp om seier for ham. Kanskje Kylian Mbappé var for psykologisk belastet, og han klarte ikke å score i disse få kampene.

Eliminering av det franske fotballandslaget er en selvfølge, men opinionen etter kampen kan ikke stoppes. Fra hendelsen til Karim Benzema det året til det som skjedde med Kylian Mbappé, var publikums forventninger for høye, noe som førte til tapet av ventilasjonen til spillerne. Lojale fans håper at etter dette spillet kan Kylian Mbappés mentalitet være positiv, og kombinere hans egne mangler å trene etter kampen.