0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Fotballens kraft kommer fra hver spiller i laget
18 Aug

Fotballens kraft kommer fra hver spiller i laget

I DFL-Supercup-regnet regnet det, og det klarte ikke å stoppe det entusiastiske samspillet mellom fans og spillere. I begynnelsen av kampen holdt Bayern München -spilleren opp den røde FC Bayern München Drakt nr. 9 for å uttrykke sin beundring for Gerd Müller. Han har forlatt alle for alltid. Gerd Müller har spilt for Bayern München i 15 sesonger, og etter pensjonering har han vært assistenttrener for laget i 22 år. Bayern München takker Gerd Müller for hans uselviske bidrag til laget. Lagets prestasjoner er uatskillelige fra engasjementet og det harde arbeidet til hver spiller og ansatt.

Bayern München -spillerne spilte hele kampen med besluttsomhet om å vinne. De håpet å gi seiersgleden til storspilleren Gerd Müller. Dette spillet er Robert Lewandowski og Thomas Müller iført samme billige fotballdrakter igjen, de er virkelig et naturlig par fotballpartnere. Robert Lewandowski scoret to mål og Thomas Müller scoret et mål. Det stilltiende samarbeidet mellom de to er den sterkeste styrken. Publikum så på hele kampen som en enhet i Bayern München -spillerne. De fryktet ikke sine egne interesser for å blokkere lagets seier, og formidlet alle mulige mål til det mest gunstige målet på banen. Ballen er på spilleren.

Bayern Münchens hundrevis av år med strålende rekord er uatskillelig fra fotballånden som laget holder seg til. De tror alltid at fotball er en samlet seier for alle. Bayern München er spilleren med den mest fremragende ungdomstreningen blant disse serielagene, og generelt spiller disse spillerne alltid for laget. Bayern München signerer sjelden høyt betalte spillere som de store lagene. De har alltid insistert på at fotball ikke skal være et tilbehør til kommersielle interesser.