0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Forskjellen mellom Real Madrid og FC Barcelona
25 Oct

Forskjellen mellom Real Madrid og FC Barcelona

Nå blir Real Madrid og FC Barcelona-kampene ikke lenger aktivt sett av fansen, og de berømte spillerne til disse to lagene har nesten dratt. Real Madrid og FC Barcelona er ikke laget som kjempet tappert det året, og rangeringene til La Liga blir sakte overgått av Premier League. Real Madrid beseiret FC Barcelona 2-1. Dessverre så det ut til at det var mangel på konkurransekraft i spillet.

Sergio Agüero scoret et mål for FC Barcelona for første gang, men det var synd at han ikke klarte å snu situasjonen og vinne. Da Sergio Agüero scoret målet, ville han plutselig klemme og feire med Lionel Messi. Men da Sergio Agüero snudde seg for å se på lagkameratene bak seg, angret han på at han fortsatt ikke kunne ha på seg FC Barcelona Drakt med Lionel Messi samtidig. Når Sergio Agüero hadde på seg Manchester City Drakt, kommuniserte han ofte med Lionel Messi: En dag vil jeg bli med FC Barcelona for deg. De to liker å leke sammen.

Selv om Real Madrid ikke er like bra som spillerlaget den gang, beholder laget fortsatt noen få gamle spillere. Toni Kroos, Karim Benzema og Luka Modric har fortsatt på seg billige fotballdrakter nr. 8, 9 og 10. De er fortsatt lagets startkandidater. Real Madrid har fortsatt noen gamle spillere, og FC Barcelona har grundig renset ut de utmerkede gamle spillerne.