0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
FC Barcelonas vekstprosess for Frenkie de Jong
09 Dec

FC Barcelonas vekstprosess for Frenkie de Jong

Gruppespillet i UEFA Champions League er avsluttet, og de 16 beste lagene har også dukket opp. I disse kampene var den som gjorde dypest inntrykk på alle duellen mellom Bayern München og FC Barcelona. Det ble en duell med mye snø, og slutten var skjebnebestemt til å bli tragisk. FC Barcelona klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League 16-delsfinalen igjen etter 21 år, og de endte også opp med et målløst mål av Bayern München igjen.

Elimineringen av AC Milan var noe alle forventet, men elimineringen av FC Barcelona ga alle en viss mengde tristhet. Xavi klarte ikke å redde dagens FC Barcelona i tide, og styrkegapet mellom dem og Bayern München er veldig stort. Feilen i dette spillet kunngjorde også offisielt slutten på FC Barcelonas strålende æra, de er ikke lenger det forrige laget som kjempet tappert. Spillerne som har blitt med i FC Barcelona-mesterskapet de siste årene føler seg hjelpeløse og desperate i dette øyeblikk. De gule FC Barcelona Drakt på stadion reflekterte tristhet, og spillerne dro trist fra stadion.

Det var tung snø på himmelen, men de FC Barcelona-spillerne som har på seg tynne billige fotballdrakter har vært trege med å dra. FC Barcelona har opplevd for mange verdslige forhold denne sesongen, og Frenkie de Jong vet ikke hvor han vil gå videre. Alle så Frenkie de Jong sitte på banen, den unge spilleren er bestemt til å vokse opp i dette spillet. Gjennom hele kampen jobbet Frenkie de Jong hardt for å vinne kampen, men til slutt fikk han ingenting.