0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Et West Ham United som jobber hardt i Premier League
10 Nov

Et West Ham United som jobber hardt i Premier League

De siste to årene har West Ham United sakte vokst opp i Premier League. Selv om de ikke er førstevalget til mesterskapet, kan de alltid slå det sterke laget for å overraske publikum. Etter at West Ham United beseiret Liverpool 3-2, overgikk de motstanderne og rykket opp til tredjeplass. West Ham United er et lag med en lang historie i England, men dessverre har lagets prestasjoner i disse årene svingt mellom Premier League og EFL Championship.

Forrige sesong ble West Ham United nummer seks i Premier League. De er bare 2 poeng bak Chelsea, som ble nummer fire. West Ham United gikk glipp av UEFA Champions League og Europa League-planen med en knapp margin. I 2019 var West Ham United på 16. plass i Premier League, og laget sto nesten overfor en reduksjonsrisiko igjen. I løpet av de siste ti årene har West Ham United Drakt dukket opp i Premier League fortløpende, og laget har holdt en rekord på rundt 10. plass.

Forrige sesong oppnådde West Ham United de beste resultatene de siste årene, men de rekrutterte ikke et stort antall fremragende spillere som Manchester United. I møte med at lagets tre keepere er over 30 år, lånte West Ham United Paris Saint-Germain-keeper Alphonse Areola. Paris Saint-Germain er for rik til å bruke for gode og billige keepere, men bruker mye penger på å signere Gianluigi Donnarumma for å være med. Etter at Gianluigi Donnarumma hadde på seg Paris Saint-Germain Drakt, lånte laget også ut Alphonse Areola til West Ham United.