0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Erling Braut Håland ønsker å vinne den første Champions League i Borussia Dortmund
21 Jul

Erling Braut Håland ønsker å vinne den første Champions League i Borussia Dortmund

Erling Braut Håland valgte å bli i Borussia Dortmund til slutt. Han følte at han ikke var sterk nok. Erling Braut Håland deltok i Champions League-runden på 16 matchups i to påfølgende år. Det var i den slags kamp at han virkelig følte matchen med de sterke. Etter mer enn et års erfaring har Erling Braut Hålands arrogante temperament forandret seg mye. Han skjønte at han i fotball fortsatt var på et gjennomsnittlig nivå.

Erling Braut Hålands sterke karakter er at han ikke vil bytte Borussia Dortmund Drakt etter eget ønske, fordi han ikke har vunnet noen mesterskapstitler i dette laget. I den nye sesongen håper Erling Braut Håland å slå rekorden og vinne Bundesliga for Borussia Dortmund. Han føler at målet med Champions League er litt for slank. For å vinne Champions League forrige sesong, tok ikke Borussia Dortmund Bundesligakampene like viktig. Etter at Borussia Dortmund tapte i Champions League, vendte laget energien tilbake til Bundesliga.

Erling Braut Håland har endret målene i den nye sesongen. Hvis han ikke en gang kan vinne Bundesliga, hvordan kan de vinne Champions League? Selv om Erling Braut Håland ville ha på seg Chelsea Drakt, visste han bedre hvordan han skulle få mesterskapet han ønsket. Foreløpig er Chelsea et lag som mange spillere vil være med på, men Erling Braut Håland avviste invitasjonen til dette laget. Kanskje det er lettere for Erling Braut Håland å bli med Chelsea for å realisere drømmen om Champions League-mesterskap, men et slikt mesterskap er egentlig ikke resultatet av hans harde arbeid.