0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Den sterke Edin Džeko er Inter Milans tillit verdig
22 Nov

Den sterke Edin Džeko er Inter Milans tillit verdig

I kampen mellom Napoli og Inter Milan så alle nok en gang prestasjonen til en fremragende spiller Edin Džeko. Fordi Napoli og Inter Milan hadde en forskjell på ett poeng, fortsatte Edin Džeko å velge å konkurrere etter en hodeskade for at Inter Milan skulle vinne den endelige seieren. Selv om Edin Džeko ikke hjalp laget med å score et mål, smittet hans iherdige kampvilje alle tilstedeværende. Kanskje Edin Džeko ikke blir gjenkjent av mange nye fans, men han er fortsatt en stor spiller i hodet til gamle spillere.

Fordi Inter Milan verdsetter disse mektige gamle spillerne, ble Edin Džeko med på laget denne sommeren. Edin Džeko er 35 år i år, men han er fortsatt veldig dyktig. Etter at Romelu Lukaku forlot laget, hadde Edin Džeko på seg Inter Drakt nr. 9. Selv om Edin Džekos styrke ikke kan sammenlignes med Romelu Lukaku, inspirerer ånden i ham lagkameratene til å gå videre.

Edin Džeko hjalp VfL Wolfsburg med å vinne det første Bundesliga-mesterskapet i lagets historie da han var ung, og han hjalp Manchester City med å vinne det første Premier League-mesterskapet i lagets historie. VFL Wolfsburg Drakt og Manchester City Drakt henges alltid på Edin Džekos rom, som representerer de vakreste øyeblikkene i spillernes ungdom. Etter at Edin Džeko ble lånt ut til Roma av Manchester City i 2015, har mentaliteten hans blitt mye mer negativ. Han vet ikke hvorfor han ikke kan bli med laget. Den sterke Edin Džeko reiste seg igjen etter at han kom til Roma, og han spilte godt igjen i lagets fem år.