0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Coutinho er i en periode med forvirring
02 Apr

Coutinho er i en periode med forvirring

De siste årene har Philippe Coutinho fått et tilbakeslag. Han er ikke fornøyd i Barcelona fordi hans evne ikke blir anerkjent av klubben. Så i september i fjor gikk han på lån til Bundesliga og hadde på seg Bayern München Drakt. Ifølge en pålitelig kilde ønsker imidlertid Bayern ikke å kjøpe ham ut.

Selv om Coutinho har jobbet hardt for Bayern, har evnen hans ikke fanget klubbens fancy. Og lånefeilen hans i klubben går ut i sommer. Da må han fortsette å vandre fordi Barcelona ikke vil ha ham tilbake. Han angrer nå på sin beslutning om å bli med i Barcelona i 2018. På det tidspunktet var han fast bestemt på å ta av seg Liverpool Drakt, og hadde til og med en dårlig tid med klubben. Selv om han vil tilbake til Liverpool, ville klubben ikke akseptere ham.

Som et resultat er Coutinho i en periode med forvirring. Han vil ikke fortsette å vandre, så han må tenke hardt på fremtiden. Selv om han ikke er en topp spiss, er han ønsket av flere store klubber, inkludert Manchester United, Chelsea og Arsenal. Jeg tror Manchester United passer ham bedre.