0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
CRISTIANO RONALDO kom tilbake til Juventus for å fortsette å trene
27 Jul

CRISTIANO RONALDO kom tilbake til Juventus for å fortsette å trene

CRISTIANO RONALDO dukket opp i Torino etter oppvarmingskampen i Juventus, og fansen ønsket hjertelig velkommen tilbake. Der CRISTIANO RONALDO dukker opp, vil det være et stort antall fans som holder billige fotballdrakter og ber om bilder og signaturer med idoler. CRISTIANO RONALDO er en spiller som er veldig glad i fans. Han prøver sitt beste for å tilfredsstille enhver fanes ønsker. CRISTIANO RONALDO så på fansen som hadde Juventus Drakt nr. 7, og han fortalte alle at han ville fortsette å jobbe hardt for fotball.

Etter slutten av Serie A forrige sesong trodde mange at CRISTIANO RONALDO ville forlate Juventus. Kontrakten mellom CRISTIANO RONALDO og Juventus løper ut neste år, og laget har ingen planer om å fornye i år. Uansett hvilket lag CRISTIANO RONALDO spiller neste år, vil han fortsette å spille hardt i Juventus i år.

I år fikk ikke CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi fornyelsen, og deres tid har endret seg over tid. De hotteste spillerne i år er Erling Braut Håland og Kylian Mbappé. Mange lag inviterte dem til å bli med. Til slutt fortsatte begge å være med sitt opprinnelige team. CRISTIANO RONALDO returnerte til Juventus for å fortsette å delta på trening, og Lionel Messi har ikke blitt med på noe lag ennå.