0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Alle gleder seg til Paris Saint-Germain mot Real Madrid
14 Dec

Alle gleder seg til Paris Saint-Germain mot Real Madrid

Fansen håpet opprinnelig å se Paris Saint-Germain mot Barcelona i Champions League, men det var synd at ett lag ikke klarte å rykke opp til topp 16. Lionel Messi klarte ikke å møte Barcelona igjen i Champions League, men Sergio Ramos ville ha spilt mot Real Madrid for første gang. Sergio Ramos, den tidligere kapteinen i Real Madrid, deltok ikke i 16-delsfinalen i Champions League forrige sesong på grunn av en skade. Sergio Ramos har nå erstattet Paris Saint-Germain Drakt. Han er veldig beæret over å kunne delta i Champions League-delsfinalen igjen.

Både Lionel Messi og Sergio Ramos har en god forståelse av Real Madrids strategi, så kampen mellom disse to lagene har blitt den mest uforutsigbare kampen i 8-gruppeduellen. At Lionel Messi og Sergio Ramos hadde på seg samme billige fotballdrakter har overgått manges ideer, og alle hadde ikke forventet at de skulle jobbe sammen for å beseire Real Madrid. Denne matchupen har også blitt det mest etterlengtede spillet for alle. De tidligere kapteinene i Barcelona og Real Madrid vil begge utfordre La Liga-laget på vegne av den franske Ligue 1.

Real Madrid har vært i en stabil tilstand denne sesongen. Vil de slå motstanderne mot Paris Saint-Germain? Tidligere godtok ikke Karim Benzema Lionel Messis 2021 Ballon d'Or, så dette oppgjøret vil også la alle se mellom dem. Styrken til konkurransen. Alle håper at Sergio Ramos og Lionel Messi vil være i stand til å delta i den kampen, slik at fansen kan se hvordan sinnstilstanden deres er.