0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
AC Milan gir varme til Zlatan Ibrahimovićs familie
02 Nov

AC Milan gir varme til Zlatan Ibrahimovićs familie

I kampen mellom AC Milan og Roma scoret Zlatan Ibrahimović sitt 400. mål i karrieren. I epoken til Leo Messi og CRISTIANO RONALDO, stavet Zlatan Ibrahimović hardnakket ut sin egen verden. Zlatan Ibrahimović er den tredje spilleren i historien som har scoret 400 mål i karrieren. Han er veldig takknemlig for muligheten AC Milan har gitt. Zlatan Ibrahimović har opplevd for mange lag i karrieren. Han er en stor fotballspiller.

Siden Zlatan Ibrahimović begynte i AC Milan, har han fått tilbake fotballånden i laget. I aldersgruppen til Zlatan Ibrahimović representerer AC Milan fotballens mest strålende historie. Zlatan Ibrahimović forventet ikke å bruke AC Milan Drakt tre ganger i karrieren. Han er bestemt til å ha et langsiktig forhold til dette laget. Zlatan Ibrahimovićs mest strålende karriere var dedikert til Paris Saint-Germain Drakt. På den tiden trodde han at billige fotballdrakter ga ham den dypeste opplevelsen.

Nå forstår Zlatan Ibrahimović virkelig kilden til fotballlykke, og han føler at denne røde og svarte draktsett fotball gir ham varmen i hjemmet. AC Milans prestasjon i de første 11 rundene denne sesongen er fortsatt ganske stabile, og publikum er redde for at laget vil få de samme problemene i de påfølgende kampene som forrige sesong. Det er vanskelig for AC Milan å lykkes i Champions League. Fansen håper bare at de kan vinne Serie A-mesterskapet denne sesongen.