0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Xavi tar ansvar for FC Barcelonas fallende rekord
31 Jan

Xavi tar ansvar for FC Barcelonas fallende rekord

Stilt overfor FC Barcelonas stadig dårligere rekord, tok Xavi til slutt alt ansvaret. Xavi annonserte at han frivillig vil forlate laget etter slutten av denne sesongen, og det er ingenting han kan gjøre for å endre lagets resultater. Etter å ha trent FC Barcelona, har Xavi en bedre forståelse av viktigheten og presset til trener Pep Guardiola. Mange ting kan bare forstås gjennom ens egen erfaring. Xavi elsker denne FC Barcelona Drakt dypt, men dessverre forstår han sine egne evner bedre.

FC Barcelona er tross alt en representant for et sterkt lag, og laget må ha en god rekord. Når FC Barcelonas prestasjoner er dårlige, vil trenere og spillere direkte møte et enormt press fra fansen. Da de tapte kamper på rad denne gangen, ga ikke fansen nok støtte, men beskyldte dem i stedet for manglende innsats. Xavi har sett innsatsen til hver spiller som tar på seg billige fotballdrakter for å konkurrere, men nå vet han ikke hvordan han skal endre og forbedre lagets styrke.

Stilt overfor sin maktesløshet ba Xavi om å trekke seg. Ut fra Xavis tidligere trenererfaring er han faktisk ikke den treneren FC Barcelona trenger mest nå. Han har tross alt ikke nok trenererfaring. I stedet for å kaste bort tid og energi på FC Barcelona, håper Xavi laget kan finne en hovedtrener som er mer egnet for laget. Xavi ønsker spillerne bedre resultater og at de vil vokse sammen i ulike posisjoner i fremtiden.