0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Pep Guardiola bekymrer seg for Kevin De Bruynes kondisjon på sidelinjen
08 Jan

Pep Guardiola bekymrer seg for Kevin De Bruynes kondisjon på sidelinjen

Etter å ha opplevd flere skader på Kevin De Bruyne de siste to årene, er Pep Guardiola fortsatt veldig bekymret for hans fysiske restitusjonsstatus? Pep Guardiola kjenner karakteren til Kevin De Bruyne og er redd for at spilleren vil ignorere sin fysiske tilstand av hensyn til sitt ansvar. Kevin De Bruyne tok endelig på seg en Manchester City Drakt for å spille igjen etter fem måneder, med et seriøst og nervøst ansiktsuttrykk. Da Pep Guardiola erstattet Julián Álvarez, fortsatte han å uttrykke tankene sine til Kevin De Bruyne og ba spillerne om ikke å ha for mye mental belastning når de deltok.

Etter at Kevin De Bruyne skadet hamstringen i Champions League-finalen sist, hadde han ikke mye tid til å komme seg. Etter å ha deltatt i kun den første kampen i sesongen 2023-24, ble Kevin De Bruyne skadet igjen, og årsaken var samme sykdom. Så denne gangen valgte Kevin De Bruyne å ta på seg billige fotballdrakter og konkurrere igjen. Pep Guardiola klarte ikke å roe seg ned i hjertet. Han håpet bare at spillerne skulle holde seg friske og komme tilbake. Med Manchester Citys nåværende styrke kan Kevin De Bruyne definitivt hvile i mer tid hvis kroppen ikke har kommet tilbake til god kondisjon.

I denne FA-cupkampen har Manchester City allerede vunnet situasjonen, så det skal ikke være noen skader. Etter at Jérémy Doku og Kevin De Bruyne ble friske, dukket de opp sammen i denne runden. Pep Guardiola så alltid tung ut. Det var ikke før kampfløyten gikk at Pep Guardiola la ned byrden og applauderte vinnerspillet. Kevin De Bruyne har ikke spilt bra for Manchester City siden han ble kaptein. Pep Guardiola var redd Kevin De Bruyne, som hadde en altfor sterk ansvarsfølelse, og som ikke klarte å gi slipp på sin vedvarende mentalitet, og til slutt skadet kroppen hans igjen.