0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paulo Dybala takker José Mourinho for hans undervisning og hjelp
17 Jan

Paulo Dybala takker José Mourinho for hans undervisning og hjelp

Paulo Dybala, som valgte å bruke AS Roma Drakt på grunn av José Mourinho, hva skal han gjøre etter at hovedtreneren går? Etter å ha fått vite at hovedtrener José Mourinho fikk sparken av Roma, syntes Paulo Dybala fortsatt at det var vanskelig å akseptere at noe slikt skjedde. Selv om Roma visste fra sin tidligere holdning til José Mourinho at hovedtreneren ikke ville klare å bli, var øyeblikket for avreise fortsatt fullt av tristhet.

Paulo Dybala kan ikke endre beslutningen til Roma-ledere, og han vil sannsynligvis selv forlate etter kontraktens utløp. Roma valgte heller ikke å fornye Paulo Dybala, og hans toårskontrakt er i ferd med å gå ut. Paulo Dybala skrev på sosiale medier: Takk sir for alt du har gjort. Det er en glede å jobbe med deg. Takk for din fortsatte veiledning og hjelp. Jeg ønsker deg og dine ansatte alt godt og håper å se dere snart!

Disse ordene til Paulo Dybala uttrykker hans motvilje mot å forlate José Mourinho. Han respekterer denne treneren veldig. Tross alt, i løpet av den smertefulle tiden da Paulo Dybala tok av seg Juventus Drakt og dro, var det José Mourinho som ga ham håpet om å reise seg igjen. Setningen «Hope to see you again soon» beviser også at Paulo Dybala forlater Roma i sommer. Hvor neste stopp er er fortsatt ukjent? Kan det være at José Mourinho allerede har kommet til en gjensidig avtale med Paulo Dybala i et bestemt lag, men tiden er ennå ikke kommet?