0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Olivier Giroud ønsker også å få forlenget kontrakten med AC Milan igjen
03 Feb

Olivier Giroud ønsker også å få forlenget kontrakten med AC Milan igjen

Med Cristiano Ronaldo og Messi forlater de fem store ligaene, har Olivier Giroud blitt en sjelden gammel spiller som fortsatt er i ligaen. Den 37 år gamle Olivier Giroud er fortsatt så kjekk iført en AC Milan Drakt, og hans personlige data er fortsatt langt foran andre spillere i Serie A. På serie A-scorerlisten ligger Olivier Giroud på tredjeplass med 10 mål og nummer to med 7 assists.

I en tid hvor Frankrike er fullt av talenter, er Olivier Giroud ennå ikke eliminert av landslaget. Dette er nok til å bevise styrken til Olivier Giroud. Han er fortsatt en representativ figur blant spillere som har på seg Frankrike Drakt. I fjorårets verdenscup passerte Olivier Giroud Arsenal-spilleren Henry for å bli toppscorer i historien til det franske landslaget, og nå stiger dataene hans fortsatt.

I år er det siste året av kontrakten mellom AC Milan og Olivier Giroud, så de vil velge å signere nok en flereårskontrakt. Olivier Giroud er en spiller som kan prestere stabilt og hans fysiske form kan møte AC Milans krav. Spesielt den amerikanske fotballigaen håper å invitere Olivier Giroud til å være med, og de venter fortsatt på spillerens endelige svar. Olivier Giroud har vist for mye perfekt statistikk for fotballspillere, og han er også et eksempel verdt å lære av for samtidsspillere. Som forberedelse til neste verdensmesterskap er USA ivrige etter å invitere noen representative fotballspillere til å bli med i United States Soccer League.