0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Mislykket Paris Saint-Germains signeringsplan sommeren 2023
24 Jan

Mislykket Paris Saint-Germains signeringsplan sommeren 2023

Vintersigneringene starter igjen i 2024, så se tilbake på sommersigneringene i 2023 og se hvem som er den største taperen. Blant de fem store europeiske ligaene brukte Paris Saint-Germain enorme summer på å rekruttere fremragende spillere i sommersigneringskampanjen 2023. Halve timeplanen for sesongen 2023-24 har imidlertid passert, og Paris Saint-Germain har ikke funnet noen spillere som vil bidra til å forbedre lagets samlede styrke.

Sommeren 2023 er mange av spillerne som velger å bruke Paris Saint-Germain Drakt spillere hvis originale lag ikke bryr seg om deres evner, eller hvis verdi er høyere enn deres evne. Blant dem presterte ikke Lucas Hernandez, Manuel Ugarte og Ousmane Dembélé godt, og Randal Kolo Muani, som er verdt en overgangssum på 95 millioner euro, var til liten nytte. Er det fordi trenerevnen til hovedtrener Luis Enrique ikke er god, eller at spillerne selv er dårligere enn sin verdi.

Kylian Mbappé kan meget vel bestemme seg for å bytte billige fotballdrakter sommeren 2024. Han kan virkelig ikke se øyeblikket når drømmen hans går i oppfyllelse i Paris Saint-Germain. Etter at Gonçalo Ramos kom til Paris Saint-Germain, så han ut til å ha mistet evnen. Sammenlignet med Gonçalo Ramos' prestasjon i Benfica og det portugisiske landslaget, scoret han kun 5 mål på 24 kamper mens han spilte for Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain er fortsatt for engstelig til å signere Gonçalo Ramos. Nå kan ikke lagets kontrakt med ham frigis før i 2028.