0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Kevin De Bruynes mål og assists vant kampen
15 Jan

Kevin De Bruynes mål og assists vant kampen

Manchester City i 2024 må fortsette å vinne hver kamp i Premier League, ellers vil det være vanskelig for dem å vinne påfølgende mesterskap. Tilbakekomsten til Kevin De Bruyne har forbedret Manchester Citys styrke. Pep Guardiola er fortsatt bekymret for å la Kevin De Bruyne bli startspiller, i håp om å sakte tilpasse seg intensiteten i spillet som innbytter. I Manchester Citys 3-2-seier over Newcastle United, takket være Kevin De Bruynes retur, ble sluttsituasjonen snudd til seier.

I det 69. minuttet av kampen hentet Pep Guardiola Kevin De Bruyne for å erstatte Bernardo Silva. Kevin De Bruyne verdsetter enhver mulighet til å ta på seg billige fotballdrakter og komme på som innbytter, og han forstår Pep Guardiolas gode intensjoner. Innen fem minutter etter at han kom tilbake, scoret Kevin De Bruyne sitt første mål siden comebacket med en assist fra Rodri. Alle Manchester City-fans ga Kevin De Bruyne den varmeste applausen og takket ham for hans fantastiske prestasjon.

Hver skade er en stor psykologisk test for spillere, og Kevin De Bruyne tok nok en gang på seg Manchester City Drakt og forble seg selv. Senere, på overtid, assisterte Kevin De Bruyne nok en gang Oscar Bobb, som kom på benken, til å score, og Manchester City erklærte offisielt seier. Den eneste synden for Manchester City i denne kampen er at keeper Ederson Moraes ble skadet og trakk seg. Han er også en uunnværlig styrke i laget.