0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Hva har Juventus opplevd gjennom årene?
22 Jan

Hva har Juventus opplevd gjennom årene?

Juventus har uvitende tatt igjen Inters fremgang, og de har holdt en ubeseiret rekord på 16 runder. Det er ingen store spillere i Juventus nåværende lagoppstilling, men hver av dem er en sterk spiller som kan prestere stabilt. Juventus ser nå ut til å være tilbake til slik det var før 2019. Laget fokuserer på den samlede styrken til alle spillere for å beseire motstanderne. Den Juventus Drakt har bare vunnet to Champions League-titler, og laget er desperat etter å vinne en tredje.

Sist gang Juventus vant Champions League var i sesongen 1995-96. Det har gått 28 år nå. Opprinnelig planla Juventus å rekruttere CRISTIANO RONALDO i 2018 slik at laget kunne gå videre til Champions League-finalen igjen. Dessverre gikk ikke dette målet i oppfyllelse etter tre år. Juventus tror at å følge operasjonsmodellen til La Liga-klubber og signere kraftige og store spillere for 105 millioner euro, vil lagets ytelse definitivt forbedres.

Dessverre klarte ikke Juventus å fullføre denne planen til slutt, og lagets system gjennomgikk også store endringer. Etter at CRISTIANO RONALDO tok av seg Real Madrid Drakt nr. 7 og dro, kom han til Juventus. I Juventus er CRISTIANO RONALDO fortsatt respektert av alle, og han får også nummer 7. Kanskje Juventus-fansen hadde for høye forventninger til CRISTIANO RONALDO, så da han ikke klarte å lede laget til Champions League-finalen, endte hans eventuelle avgang i samme avslutning som Real Madrid. Nå stiger Juventus, under coaching av Massimiliano Allegri, sakte opp igjen og avanserer mot Champions League.