0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Atlético de Madrid tapte mot Real Madrid i semifinalen
11 Jan

Atlético de Madrid tapte mot Real Madrid i semifinalen

Etter at Barcelona sakte mistet styrken, ble kampen mellom Real Madrid og Atlético de Madrid den oppgjøret som La Liga-fansen var mest villige til å se. Folk husker fortsatt at Atlético de Madrid tapte mot Real Madrid i Champions League-finalen to ganger, og gikk glipp av den første sjansen til å vinne mesterskapet i lagets historie. Den samme situasjonen skjedde igjen i denne kampen. Etter at Atlético de Madrid tok ledelsen og scoret, tapte de til slutt 5-3 for Real Madrid. På overtid forsvarte Atlético de Madrid omfattende og håpet å dra motstanderen inn i en straffesparkkonkurranse. Dessverre var Real Madrids taktikk å score et mål innenfor denne tidsperioden for å vinne.

Real Madrid er laget som har vunnet flest overtidskamper i historien, og de kan slå gjennom og score på kort tid. Atlético de Madrid har fortsatt ikke lært av sine mange års erfaring mot Real Madrid, og de burde ha scoret med det samme all-out angrepet på overtid. Atlético de Madrid tapte nok en gang hjertelig mot Real Madrid, og Diego Simeone hadde ufattelige vanskeligheter i hjertet. Diego Simeones taktiske ordninger har endret seg mye denne sesongen, men de kan tross alt ikke endre de konservative taktiske ordningene som han har vært vant til. Folk så den sanne styrken til Jan Oblak, målvakten som hadde på seg Atlético Madrid Drakt, og så også enheten til et lag i kampene og ansvaret for å vokte målet.

I den spanske Supercup-semifinalen ble Atlético de Madrid eliminert igjen av Real Madrid. Den harde konkurransen resulterte også i selvmål for begge sider. Real Madrids fem mål er enda mer verdifulle, hvorav tre ble scoret av forsvarere. Brahim Díaz tok spent av seg Real Madrid Drakt for å feire seieren og fikk ikke gult kort av dommeren. Denne kampen var så intens, men dommeren hadde et rettferdig syn og innså at sporadiske kollisjoner i løpet av kampen var normale.